JátékTegnap délelőtt már megismerkedhettetek Gazsival, a gekkóval, aki nemcsak lelkes segítője szervező csapatunknak, de a felelős állattartás is rendkívül fontos számára. Tudja, hogy sokan vagytok, akik odaadón és szeretetteljesen gondozzátok házi kedvenceiteket, így a külsős szakértőnk ezúttal egy játékra invitál benneteket, amellyel értékes nyereményeket nyerhettek. De vajon kinek a kis kedvence a legcukibb? Ahhoz, hogy ezt megtudjuk április 24-e (vasárnap) éjfélig küldjétek el nekünk kis kedvencetek fotóját a friesz.nikolett@ujkk.hu e-mail címre, mi pedig albumot készítve kitesszük azt oldalunkra (kérjük, hogy a fotókhoz írjátok oda az állatok nevét is, hogy így szerepelhessenek az albumban).
Április 25-én, a nap folyamán kitesszük az így elkészült albumot, ti pedig egészen május 1-jén (vasárnap) éjfélig szavazhattok a nektek leginkább kedves kisállatokra (egy like=egy szavazat).
Az eredményhirdetésre május 3-án (kedden) kerül sor Facebook oldalunkon. A nyertesekkel ezt követően, az általuk megadott e-mail címen vesszük fel a kapcsolatot.
Az első három helyezett családi belépőt nyer a május 5-8 között megrendezendő Természet Csodái kiállításra.
Figyelem: a játékban valódi állatok fotóját várjuk, a plüss kedvencek ezúttal sajnos nem vehetnek részt benne.
A játékhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztatónkat megtalálhatjátok weblapunkon, az www.ujkk.hu –n.