Don’t Stop The Queen koncert

2022. május 21. 16:30 (szombat)
Időpont: 2022. Május 21.
Helyszín: Ifjúsági Ház (Budapest 1042 István út 17-19)

Program:
16:30 Kapunyitás
17:00 Brian May Red Special gitárbemutató és előadás.
18:00 Don’t Stop The Queen koncert

A gitárbemutatót követően a Queen Baráti Kör csoport tagjai egy rövid tájékoztatást adnak a csoport tevékenységéről és programjairól.

Fellépők:

Don’t Stop The Queen zenekar
Brassói Attila – dobok, vokál
Herka Róbert – ének
Károlyi László – billentyűk, vokál
Mészáros Gábor – basszusgitár
Móczár László – gitár, vokál

Gitár bemutató és előadás:
Draskóczy Csaba
Varga Balázs

Brian May Red Special gitárbemutató és előadás során Varga Balázs és Draskóczi Csaba bevezeti a közönséget ennek a legendás hangszernek a rejtelmeibe és történetébe illetve tulajdonukban lévő épített gitárjaikat be is mutatják és meg is szólaltatják a nagy közönség előtt.

A gitárbemutatót követően a Queen Baráti Kör csoport tagjai Gyarmati Arnold és Andrásfay Endre rövid tájékoztatást adnak a Queen Baráti Kör tevékenyégéről és programjairól, legelső sorban az idén megrendezendő Balatonszemesi Queen táborról.

A megalakult új Queen tribute zenekar a Don’t Stop The Queen. Sokadik Queen tribute zenekarként szeretnének új színt hozni a Queent játszó zenekarok sorába. A kötelező slágerek játszása mellett a különlegességekre is nagy hangsúlyt fektetnek profi, gyakorlott zenészekként rengeteg munkával és rajongói attitűddel! Az októberi akusztikus koncertjük után a megújult, nagyzenekari hangzással térnek vissza az Újpesti Ifjúság Ház színpadára.