Véradás

2022. január 24. 12:00 (hétfő)

Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet
képviseli: Buncsik Ildikó – igazgató
székhely: 1051 Budapest, Arany János utca 31.
adószám: 19003056-2-41
Nyilvántartó megnevezése, illetve a Szervezet nyilvántartási száma:  Fővárosi Bíróság, 5525
(továbbiakban: Budapesti Szervezet)

Ki adhat vért?

  • aki egészségesnek érzi magát
  • rendelkezik a regisztrációhoz szükséges igazolványokkal, adatokkal (személyi vagy más fényképes igazolvány, lakcímkártya, TAJ-szám (első regisztrációkor eredeti vagy fénymásolt TAJ-kártya szükséges!), külföldi állampolgár esetén magyarországi lakcímet igazoló papír)
  • elmúlt 18 éves, de még nincs 65 éves
  • testsúlya meghaladja az 50 kilogrammot
  • a tetoválás és a testékszer nem akadály, ha eltelt fél év, mióta elkészültek
  • az adatfelvételhez lakcímkártya, személyi igazolvány és a TAJ-szám (ez lehet a TAJ-kártya, a TAJ-számot tartalmazó irat, lelet, illetve a véradó általi bemondás is) feltétlenül szükséges

Kedves színtereinkbe érkező vendégeink!

A járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 431/2020. (IX. 18.) Korm. rendelet értelmében köteles mindenki orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot (a továbbiakban együtt: maszk) olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.
Rendezvényeinkre történő belépésnél kollégáink testhőmérsékletet mérnek. A mérés digitális, kontaktot nem igénylő homlokhőmérőzés útján történik. 37,5 Celsius fokot elérő testmérséklettel érkező személy nem vehet részt a rendezvényen.
Továbbra is kérünk mindenkit hogy rendszeresen, alaposan mosson kezet és törekedjen a távolságtartásra (1,5-2 méter). Az intézménybe való belépéskor mindenkit kérünk a kihelyezett fertőtlenítő használatára.
Mindannyiunk biztonsága érdekében a részvétel regisztrációhoz kötött. (A regisztrációs adatlap megtekinthető a http://ujkk.hu/kozerdeku-adatok/ Közérdekű adatigénylés/Adatkezelési nyilatkozat)