Interaktív hangszerkiállítás

Április 19-től három napon át ingyenesen látogatható a „Hangszert a kézbe” interaktív hangszerkiállítás és könnyűzenei előadássorozat az Ifjúsági Házban. A csoportos programokon való részvétel regisztrációhoz kötött a foglalkozások korlátozott befogadóképessége miatt.

Az interaktív hangszerkiállításon a gyerekek maguk szólaltathatják meg a billentyűs-, ütős-, népi-, klasszikus-, pengetős-, és elektronikus zenei hangszereket, valamint az esemény keretein belül 14 rendhagyó énekórát és hangszeres kurzust is tartunk, melyek bemutatják a különböző zenei műfajokban használt hangszerek fejlődésének történetét, az irányzatok és a stílusok kialakulását és sokszínűségét, egyben betekintést engednek a zenész élettér és életmód nagyszerűségébe.

Április 19-én szerdán, és 20-án csütörtökön 8:30 és 14:00 között előzetesen regisztrált, szervezett iskolás és óvodás csoportok látogathatják a kiállítást és az előadásokat. Ugyanezeken a napokon 15:00 és 18:00 között, valamint 21-én pénteken 10:00-től 15:00-ig szeretettel várunk mindenkit, aki érdeklődik a hangszerek, a hangszeres játék, az élmény alapú zenélés és tanulás, a zenész életmód és általában a könnyűzene világa iránt.

Szeretnénk közvetlen segítséget kínálni a szervezett látogatások időzítéséhez. Amennyiben érdeklődnek a Hangszert a kézbe – Újpest esemény iránt, kérjük, keressék bizalommal kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:

Információ: Pacziga Linda, pacziga.linda@ujkk.hu